اینترنت که به وجود آمد، یک ابزار اختصاصی نبود، ما هم میتوانیم از آن استفاده بکنیم یعنی یک راه دو طرفه است. اگر دشمن می تواند از علوم ارتباطات و از پیشرفت ها و تازه های علمی این رشته استفاده کند، ما هم می توانیم استفاده کنیم.از همان شیوه هایی که ضلالت منتشر می کنند، ما استفاده می کنیم و هدایت را منتشر می کنیم. امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره ی ما
سرباز ولی امر هستیم؛ در فضای مجازی و خارج از آن. ناصحان رحل خود بر جای دیگری بیفکنند! سر ما و قدم اوست که وصی امام عشق است و نایب امام زمان (عج). برای یاری دین خدا به بدر و احد و حنین و صفین و کربلا و این آخری، جبهه روح خدا، نرسیدیم اما اکنون بسیجی خاکسار امام خامنهای (روحی فداه) هستیم. قلم بخواهد، قلم میزنیم؛ شمشیر بخواهد، شمشیر. سکوت بخواهد مطیعیم؛ فریاد بخواهد، مطیع. سوز جانبازی برای آرمان اسلام و انقلاب اسلامی را سالهاست که در سینه پروراندهایم و علم کامل داریم که برای پایداری انقلاب اسلامی بسوی کربلای خود رهسپار خواهیم شد. از دنیا هیچ نمیخواهیم جز اینکه به پر و پای ما نپیچد؛ حزب الله در میان دنیاداران با همان مشکلی روبروست که هزار و چهارصد سال است اولیای خدا با آن روبرو هستند. دیگر اینکه سید شهیدان اهل قلم فرمود: هر کس میخواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند.
غدير اساس دين اسلام و ثمره نبوت پيامبر(ص) است. نام غدير تعيين كننده صراط مستقيم تا آخرين روز دنياست، و خطابه غدير زندهترين سند آن نتيجهاش، ولايت اميرالمومنين (ع) است. در طول تاريخ بعثت پيامبر اسلام تنها حكم غدير است كه با مقدماتي خاص دور مكاني خاص و در بين اجتماعي عظيم مطرح شده است، زيرا احكام الهي ديگر يا در مسجد پيامبر(ص) و يا در خانه آن حضرت براي عدهاي گفته ميشد و بعد خبر به همه ميرسيد. از اين رو ما ميتوانيم به متمايز بودن مسئله غدير پي ببريم.1
ماجراي غدير
در سال دهم هجرت پيامبر (ص) از طرف خداوند مأمور شدند تا دو مسئله مهم دين اسلام را به مردم ابلاغ نمايند و آن دو مسئله عبارت بودند از حج و ولايت و خلافت دوازده امام (ع). پس از اين اعلان مردم با عجله آماده خروج از مكه شدند. بعد از اينكه افراد به محل غدير خم رسيدند پيامبر بر روي منبري كه در زير درخت كهنسالي كه در آنجا بود ساخته بودند رفت و سپس دستور داد تا اميرالمومنين (ع) را فراخواندند و دستور دادند بالاي منبر پيامبر و دست راست آن حضرت بايستد، پس پيامبر منتظر ايستادند تا مردم كاملاً جمع شدند و آنگاه خطابه رسمي خود را بيان نمودند.
شب دحو الارض است،یعنی پهن شدن زمین از زیر کعبه به روی آب،و از شبهای بسیار شریف است که رحمت خدا در آن نازل میشود، و قیام به عبادت د رآن اجر بسیار دارد،و از حسن بن علی وشّاء روایت شده که گفته:
من کودک بودم که با پدرم در شب بیست و پنجم ماه ذو القعده، در خدمت حضرت رضا علیه السّلام شام خوردیم، حضرت فرمود امشب حضرت ابراهیم و حضرت عیسی علیهما السلام متولّد شدهاند،و زمین از زیر کعبه پهن شده،پس هرکه روزش را روزه بدارد،چنان است که شصت ماه روزه داشته باشد،و در روایت دیگر است که فرمود:در این روز حضرت قائم(عج)قیام خواهد کرد.
روز بیست وپنجم:
روز دحو الارض است،یکی از آن چهار روزی است،که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است،
و در روایتی آمده:که روزه این روز همانند روزه هفتاد سال است و در روایت دیگر آمده که کفاره هفتاد سال است،و هرکه این روز را روزه بدارد،و شب را به عبادت به سر آورد،برای او عبادت
صد سال نوشته شود و برای روزهدار این روز، که هرچه در میان زمین و آسمان است استغفارکند.
آیتالله محمدحسین احمدی فقیه یزدی در گفتوگو با رسا با اشاره به فضیلت شبهای قدر، بر داشتن حضور قلب و نیت پاک در شبهای ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان و احیای این شبها تأکید کرد و گفت: زمان دقیق شب قدر معین نشده است تا همه بتوانند از آن بهره ببرند.
وی، افزود: از شبهای قدری که در ماه مبارک رمضان تعیین شده، یک شب به حقیقت شب قدر است و شبهای دیگر جانشین و بدل آن شب هستند؛ اینکه یک شب را به عنوان شب قدر معین نکردهاند برای این است که مردم بتوانند با نیت پاک و اخلاص کامل، در هر شب از سه شبی که در ماه مبارک رمضان است قدر و منزلت این شب را درک کنند.
این استاد اخلاق حوزه علمیه قم با بیان اینکه مدارج عالی شب قدر با هم تفاوت دارد، گفت: خداوند شب قدر را طوری قرار داده که همه روزهای سال روز قدر و همه شبها هم شب قدر شود؛ با این توصیف کسی که هشتاد سال عمر میکند، همه روزهای سال را در بهار و تابستان، پاییز و زمستان روزه گرفته و فضیلت شبهای قدر را در همه فصول درک کرده است.
وی تصریح کرد: فضیلتهای شب قدر را خداوند معین کرده و به حسب عملکرد انسانها عطا میکند، بسیاری به این نکته توجه نمیکنند که قرارداد شب قدر به حسب امور انسانی تعیین شده است، یعنی لیاقتهای انسان که خداوند مقدر میفرماید.
وی با بیان اینکه قرآن هر سال خدمت حضرت ولیعصر(عج) نازل میشود و انسانها در زیر سایه آن حضرت از این نزول به درجاتی بهرهمند میشوند، گفت: قرآن محدود نیست که تمام شده باشد، درجاتی و مراتبی دارد که آثارش برای امت پیامبر اکرم(ص)، کل مؤمنان و مسلمانان و بلکه همه انسانها نازل میشود و این نزول هر سال اتفاق میافتد.
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم تصریح کرد: از لوح محفوظ و ام الکتاب که بالاتر از لوح محفوظ است تا به درجات نازلتر و پایینتر که درجه محو و اثبات باشد، یعنی آن مقام محو و اثبات که در شبهای قدر برای برخی محو و برای برخی اثبات میشود، را خداوند برای هر شب قدری معین کرده است تا آنجا که کرام الکاتبین بد و خوب اعمال را مینویسند.
وی با بیان اینکه برخی ملائکه از نوشتن اعمال بد انسان دست برمیدارند و مهلت به استغفار میدهند، گفت: شب قدر بهترین شبی است که انسان میتواند خود را برای استغفار آماده کند و هیچچیز بهتر از این نیست که از خدا طلب توبه نماید.
آیتالله احمدی فقیه یزدی یادآور شد: زمانی میگوییم استغفرالله و اتوب الیه و زمانی از خدا طلب توبه میکنیم و میگوییم استغفرالله و اسأله توبه یعنی خداوند توفیق کسب مقام توبه را به ما دهد تا بتوانیم توبه واقعی و مقبول داشته باشیم و چه نیکو است که هر استغفار را به درگاه الهی ببریم و از خداوند طلبه توبه واقعی کنیم شاید که از ما بپذیرد.
وی با بیان اینکه نتیجه منزلت شب قدر از یک سو و تقدیر و معین شدن امور از طرف دیگر، تبدیل سیئات به حسنات است که در شب قدر محقق میشود، توصیه کرد: غسل کرده و با عمل به دستورات وارد شده، به بهترین روش این شبها را احیا بداریم تا از مناقب و فضایلی که خداوند برای مؤمنان مقدر کرده است، بهرهمند شویم.